0
Evropske lige

Markec dvostruki strelac za Benfiku

Objavljeno: 16.07.13 u 22:51

Markovic

Benfika je napravila odličan posao dovođenjem srpskih fudbalera. Posle dolične utakmice protiv švajcarskog niželigaša u kojoj su blistali Sulejmani i Đuričić, sada se na najbolji način predstavio i Lazar Marković.

Markec je u pobedi Benfike nad Sionom od 3:2 postigao dva pogotka, a prvi gol u dresu „orlova“ namestio mu je Miralem Sulejmani.

Benfika je povela pred kraj prvog poluvremena golom Lime. U drugom poluvremenu šansu je dobio Marković i već u 60. minutu na asistenciju Sulejmanija zatresao je mrežu Siona. Osam minuta kasnije srpski fudbaler se još jednom upisao u listu strelaca i to kako – prelepim lob udarcem.

Do kraja susreta Švajcarci su uspeli golovima Maksa Velosa i Andre Markesa da ublaže poraz.

Od prvog minuta za „orlove“ su igrali Filip Đuričić i Nemanja Matić. Na poluvremenu Lazar Marković je zamenio Đuričića, a Sulejmani je ušao u igru u 55. minutu umesto Gaitana koji je uz Matića napustio igru. Poslednjih 20 minuta na terenu je proveo i Stefan Mitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter