0
Domaći fudbal

Iz Spartaka u Barselonu

Objavljeno: 16.07.13 u 16:48

jelena-cankovic

Jelena Čanković je do danas bila malo poznata fudbalerka subotičkog Spartaka, šampiona Srbije, ali je transfer u Barselonu 17-godišnje Srpkinje uperio sve reflektore ka njoj pa je postala poznata svim zaljubljenicima u sport u zemlji.

“Presrećna sam. Već duže vreme je Barselona pokazivala interesovanje za moj aganžman, problem je bio u činjenici da nisam punoletna, ali s obzirom da uskoro punim 18 godina, stekao se uslov da se tranfer realizuje. Zadovoljna sam uslovima i ambijentom koji mi je Barselona ponudila, zaista mi je srce puno što ću biti deo tako velikog kluba. Jako mi je teško što napuštam Spartak, klub koji mi je mnogo dao u ovih par godina i ne krijem da će Spartak uvek biti u mom srcu! Mnogo mi je teško što napuštam moje drugarice iz Spartaka, ali verujem da će one nastaviti da postižu dobre rezultate, uvek ću biti uz njih“ – rekla je Jelena, koju od milošte zovu i srpska Ronaldinja, za sajt subotičkog kluba.

Jelena će 29. jula i zvanično postati član slavnog katalonskog kluba što će joj ujedno biti i najbolji poklon za 18. rođendan koji će proslaviti samo dve nedelje kasnije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter