0
Evrokupovi

Ilić: Maksimalno ozbiljno na Širak

Objavljeno: 16.07.13 u 21:37

trening jermenija

Fudbaleri Partizana doputovali su u Jermeniju gde ih u sredu od 15 časova očekuje prva utakmica 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Širaka.

Kapiten crno-belih Saša Ilić priseća se duela sa predtsvanikom Jermeije  Pjunikom koga je Partizan pre tri godine eliminisao u istom takmičenju.

„I Širak, kao i Pjunik tada, poseduje određeni kvalitet, a činjenica da su šampioni države je dovoljna da pozove na oprez. Kada se sve sagleda kvalitet je na našoj strani, ali znamo da to moramo da pokažemo na terenu i da ćemo morati dobro da se oznojimo za rezultat koji bi nam doneo miran revanš“, naglašava Ilić, a prenose „Novosti“.

Najveću opasnost po fudbalere Partizana predstavljaće brzonogi fudbaleri iz Afrike.

„Smanjena je razlika između boljih timova i takozvanih autsajdera i normalno je da i oni imaju računicu pred ovaj dvomeč. Očekujem da ih shvatimo maksimalno ozbiljno, jer bi drugačiji pristup mogao da bude opasan po nas. Nadam se da ćemo već ovde u Jermeniji uspeti da ostvarimo pozitivan rezultat“, smatra Ilić.

Levi bek Vladimir Volkov pun je samopuzdanja i optimizma pred prvu utakmicu u novoj sezoni.

„Imali smo sasvim dovoljno vremena da se spremimo za ono što svi jedva čekamo. Želimo da na pravi način započnemo sezonu i da već u prvom meču šampionu Jermenije stavimo do znanja ko se pita. Ne poznajem Širak, iskreno i ne zanimaju me previše. Gledam samo u svoje dvorište“, rekao je fudbaler Partizana.

Volkov kaže da ekipa zna kako i šta treba da radi.

„Moramo da budemo agresivni i disciplinovani. Nećemo se zaletati, moraćemo da budemo i pomalo obazrivi, ali je važno da u svakom trenutku verujemo u pobedu. Favoriti smo i tu ulogu moramo da prihvatimo. Kamo sreće da u svakom kolu kvalifikacija do Lige šampiona budemo favoriti“, zaključio je Volkov.

Fudbaleri Partizana odradili su trening odmah po dolasku u Jermeniju na stadionu na kom će sutra od 15 časova započeti svoj put ka Ligi šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter