0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Bodurov ne menja Ivanova

Objavljeno: 14.07.13 u 20:55
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ivan Ivanov se nalazi na izlaznim vratima Partizana pošto je već dogovorio sve sa švajcarskim Bazelom, a kao svoju zamenu rukovodstvu kluba preporučio je zemljaka Nikolaja Bodurova.

Međutim, predsednik srpskog šampiona kratko i jasno je na pitanje da li će Partizan dovesti novog Bugarina u svoje redove odgovorio:

„Bodurova? Ne.“

Ivanov bi trebalo da se nađe u ekspediciji Partizana koja sutra kreće put Jermenije na duel sa tamošnmjim prvakom Širakom u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a da li će i nakon toga ostati u Srbiji još uvek se ne zna.

U svakom slučaju ovaj prelazni rok je poslednja prilika Partizanu da nešto zaradi na Ivanovu pošto iskusnom štoperu sledeće zime ističe ugovor sa klubom. S obzirom da je poznato kolika besparica vlada u srpskim klubovima jasno je da će crno-beli teško odbiti 1,5 miliona evra ponuđenog obeštećenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter