0
Domaći fudbal

Ivanov: Odlazim!

Objavljeno: 14.07.13 u 11:06

Ivan Ivanov

Štoper srpskog šampiona potvrdio da ima ponudu Bazela i da hoće da napusti Humsku.

Ništa novo u Partizanu. Kad god predsednik Dragan Đurić kaže kako od nekog transfera nema ništa, možete biti sigurni da taj fudbaler već pakuje kofere.

Ništa drugačije nije ni s odlaskom Ivana Ivanova u Bazel.

„Idem u Bazel. Sve sam se dogovorio. Rekao sam još zimus da ću ovog leta da napustim Partizan. Takav je i dogovor. Kada sam pre dva dana dobio ponudu odmah sam otišao kod Vuka Rašovića, koga poštujem, i saopštio mu situaciju. Partizan je moja kuća, ali moram dalje da napredujem. Međutim, ne znam da li su se klubovi dogovorili.

Partizan ne duguje samo meni… Zato bi bilo logično da odem sada, a ne na zimu bez obeštećenja. Kriza je velika, pa bi novac od mog transfera mogao da reši bar deo problema. Takođe, ni ekipa ne bi osetila odlazak pošto je tu Vojislav Stanković, koji ima kvalitet za prvi tim i koji bi bio pravo rešenje u kvalifikacijama za Ligu šampiona“, rekao je Ivanov u izjavi za list Sport.

Švajcarci nude oko 1,2 miliona evra, ali klubovi mi mogli da se nađu na million i po. I to je to. Nema govora o četiri miliona, kao što se pojavila informacija pre nedelju dve dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter