0
Evropske lige

Đurđić nastavio da rešeta mreže

Objavljeno: 13.07.13 u 20:06

1915813_w2

Uprava nemačkog Grojter Firta označila je sledeću sezonu u Cvajti kao ključnu za stvaranje mlade ekipe čiji će vođa biti Nikola Đurđić, kojoj će osnovni cilj biti da šampionat završe u gornjem delu tabele i da pokušaju da povrate status bundesligaša.

Grojter Firt je na poslednjoj prijateljskoj utakmici pobedio takođe dojučerašnjeg bundesligaša Augzburg sa 2:1 a najbolji igrač utakmice bio je, očekivano, Đurđić.

Srpski centarfor je u 39. minutu pravom „bombom“ na sjajan način matirao prvog čuvara mreže protivnika, a i nakon pogotka je bio veoma opasan. Ipak, odbrana Firta kapitulirala je već u 42. minutu pa se na odmor otišlo nerešenim rezultatom. Firt je u 62. minutu preko Azemija uspeo da upiše novu pobedu posle one fantastične od 6:2 nad slavnim Seltikom, takođe u okviru priprema za novu sezonu.

Svoj debi za Grojter firt upisao je i Ognjen Mudrinski koji je prethodnih dana bio u Beogradu čekajući na radnu dozvolu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter