0
Evrokupovi

Nikolić: Još nismo obezbedili drugo kolo

Objavljeno: 10.07.13 u 15:30

marko-nikolic-kzs copy

Novosadsku Vojvodinu u četvrtak očekuje revanš meč 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope u kojem će dočekati malteški Hibernijans. Iako je u prvom meču ostvarena ubedljiva pobeda trener Marko Nikolić ne dozvoljava opuštanje.

„Želimo da ispoštujemo pre svega sebe, potom protivnika i na kraju publiku za koju se nadam da će doći u velikom broju. Pozivam ih ovim putem da nam pruže podršku, a mi ćemo im se odužiti disciplinovanom, borbenom i kvalitetnom igrom. Posao nismo završili, ostalo je još 90 minuta protiv rivala koji nije ni malo naivan jer u svojim redovima ima 4-5 jako kvalitetnih stranaca i reprezentativaca Malte. Znamo da nam u prvih 20 minuta utakmice  na Malti nije bilo ni malo prijatno i upravo zbog toga mi moramo sutra odigrati susret na visokom profesionalnom nivou“ – rekao je Nikolić.

Kapiten Vojvodine Miroslav Vulićević dodao je da on i njegovi saigrači imaju obavezu prema navijačima da svaku utakmicu odigraju na granici maksimalnih mogućnosti  bez obzira na ime protivnika i rezultat. Potsetio je uz to da su u bližoj prošlosti znali neprijatno da iznenade svoje pristalice posebno na evropskim utakmicama ali da to ovog puta sigurno neće biti slučaj.

U timu Vojvodine će, po tvrdnjama šefa struke Nikolića, biti nekoliko izmena u odnosu na prvu utakmicu, pre svega zbog crvenog kartona koji je zaradio Igor Đurić. Još par igrača će dobiti šansu ali kostur tima ostaje isti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter