in ,

Nikolić: Još nismo obezbedili drugo kolo

marko-nikolic-kzs copy

Novosadsku Vojvodinu u četvrtak očekuje revanš meč 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope u kojem će dočekati malteški Hibernijans. Iako je u prvom meču ostvarena ubedljiva pobeda trener Marko Nikolić ne dozvoljava opuštanje.

„Želimo da ispoštujemo pre svega sebe, potom protivnika i na kraju publiku za koju se nadam da će doći u velikom broju. Pozivam ih ovim putem da nam pruže podršku, a mi ćemo im se odužiti disciplinovanom, borbenom i kvalitetnom igrom. Posao nismo završili, ostalo je još 90 minuta protiv rivala koji nije ni malo naivan jer u svojim redovima ima 4-5 jako kvalitetnih stranaca i reprezentativaca Malte. Znamo da nam u prvih 20 minuta utakmice  na Malti nije bilo ni malo prijatno i upravo zbog toga mi moramo sutra odigrati susret na visokom profesionalnom nivou“ – rekao je Nikolić.

Kapiten Vojvodine Miroslav Vulićević dodao je da on i njegovi saigrači imaju obavezu prema navijačima da svaku utakmicu odigraju na granici maksimalnih mogućnosti  bez obzira na ime protivnika i rezultat. Potsetio je uz to da su u bližoj prošlosti znali neprijatno da iznenade svoje pristalice posebno na evropskim utakmicama ali da to ovog puta sigurno neće biti slučaj.

U timu Vojvodine će, po tvrdnjama šefa struke Nikolića, biti nekoliko izmena u odnosu na prvu utakmicu, pre svega zbog crvenog kartona koji je zaradio Igor Đurić. Još par igrača će dobiti šansu ali kostur tima ostaje isti.

loading...

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Mitrović: Za reprezentaciju sam uvek motivisan

Vojvodina ne da Zvezdi Abubakara