0
Evropske lige

Junajted bez Vidića počinje pripreme

Objavljeno: 10.07.13 u 17:06

Nemanja-Vidic-Manchester-United_2854907

Mančester Junajted će prvi deo priprema, na koje je ekipa već otputovala, na Dalekom Istoku i Australiji obaviti bez kaptena Nemanje Vidića.

U prvi mah se činilo da se možda radi o eventualnom transferu, ali je takvu mogućnost otklonio „Gardijan“ koji je otkrio da će Vidić propustiti prvi deo priprema zbog išijasa. U Junajtedu se nadaju da će kapiten uspešno oporaviti i da će se vrlo brzo priključiti pripremama.

Pored Vidića u Aziju nisu otputovali Robin van Persi, David de Hea i Čičarito, koji su dobili duži odmor zbog reprezentativnih obaveza, kao ni Kris Smoling, Ešli Jang i Nani, koji izostaju zbog povreda.

Seriju prijateljskih utakmica „đavoli“ počinju 13. jula u Bankoku kada će igrati protiv Singha ol-star tima, a slede dueli protiv tima sastavljenog od najboljih igrača prvenstva Australije, Jokohama Marinosa, Serezo Osake i Kičija iz Hong Konga. Za kraj 6. avgusta na programu je prijateljska utakmica sa AIK-om u Stokholmu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter