0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Rouz posetio Beograd

Objavljeno: 08.07.13 u 12:05
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Jedan od najboljih svetskih košarkaša Derik Rouz boravi danas u Beogradu u sklopu evropske turneje na kojoj promoviše svosponzora – kompaniju Adidas.

Ispred tržnog centra Ušće na Novom Beogradu Rouza je dočekao veliki broj uglavnom mladih zaljubljenika u košarku odnosno NBA ligu, ali i legenda ove igre u Srbiji Žarko Paspalj koji je bio jedan od domaćina košarkašu Čikago Bulsa.

Rouz je prisutnim novinarima otkrio da mu je velika želja da osvoji titulu sa Bulsima i da će to pokušati da uradi već sledeće sezone kada se nakon duge pauze zbog ozbiljne povrede vraća na teren. MVP ligaškog dela sezone 2011/12 takođe je saopštio da od srpskih košarkaša u NBA zna samo za Vladimira Radmanovića koji mu je kazao da će u Beogradu videti mnogo lepih žena. Rouz je takođe otkrio da prati tenis odnosno da je gledao Novaka Đokovića u finalu Vimbldona pošto je kao mali trenirao ovaj sport.

Nakon posete Beogradu Rouz već večeras putuje u Zagreb, a potom će obići još gradove u Nemačkoj, Španiji, Italiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji i Sloveniji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter