0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Orlovi se okupili, Mačvan izostao

Objavljeno: 08.07.13 u 21:04
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši Srbije okupili su se danas u hotelu „Zira“, a od sutra kreću pripreme za Eurobasket 2013 koji se održava u Sloveniji.

Na okupljanju se pojavilo 13 košarkaša. Petorica njih su imala opravdani izostanak, dok je bez opravdanja izostao Milan Mačvan.

Selektoru Srbije Dušanu Ivkoviću na raspolaganju će biti: Nemanja Dangubić, Bogdan Bogdanović, Stefan Birčević, Nenad Krstić, Dejan Musli, Nemanja Bjelica, Miloš Teodosić, Vladimir Štimac, Vladimir Lučić, Stefan Marković, Danilo ANđušić, Raško Katić i Vladimir Micov.

Novi član Golden Stejt Voriorsa Nemanja Nedović otputovao je u Ameriku kako bi potpisao ugovor sa klubom i tamo će biti do 14. jula. Najbolji plej tek završenog Svetskog prvenstva za igrače do 19 godina Vasilije Micić tek je doputovao u Beogradi i dobio je šest dana odmora posle čega će se priključiti ekipi.

Đorđe Gagić i Nikola Kalinić su sa mladom reprezentacijom na Univerzijadi u Kazanju, dok je Nemanja Krstić sa reprezentacijom do 20 godina u Talinu na Evropskom prvenstvu.

Reprezentativci će na početku priprema izvršiti preglede i testove i očekuje ih sedam dana rada u Beogradu. Nakon toga ekipa se seli u Sloveniju gde će se prvo pripremati u Kranjskoj Gori. Sledi odlazak u Rogašku Slatinu, a potom će u Celju naša reprezentacija krenuti sa utakmicama.

Evropsko prvenstvo u Sloveniji počinje 4. septembra, a reprezentacija Srbije će se takmičiti u B grupi sa BIH, Litvanijom, Makedonijom, Crnom Gorom i Letonijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter