0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ninković: Slušao sam srce

Objavljeno: 04.07.13 u 14:19
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Miloš Ninković je konačno postao fudbaler Crvene zvezde sa kojom je potpisao dvogodišnji ugovor, a zvanična promocija obavljena je danas na Marakani. Bilo je vidiljivo da srpski reprezentativac ima veliku tremu što je i sam potvrdio novinarima u prvom obraćanju kao član našeg najtrofejnijeg kluba.

„Nikad nisam imao veću tremu, mogu da zamislim samo prvu utakmicu na Marakani. Da sada nisam došao, nikad ne bih. Presrećan sam što sam tu. Mnogi će reći da ovo nije pametan potez, ali ja sam uvek slušao srce. Ja sam osetio da treba da pomognem klubu. Ne treba da očekujete da uzmem loptu, predriblam svih 11 i dam gol. Daću sve od sebe. Titula nam je prioritet – rekao je Ninković, a zatim je dodao:

„Mislim da je za mene izazov i samim tim što sam prihvatio poziv sam ispunio dečački san i nije sve u novcu. Sada je pravi trenutak. Da sam otisao da zaradim novac, bio bi žal što nisam igrao za Zvezdu.“

Od funkcionera koji su bili prisutni medijima se prvi obratio Dragan Džajić:

„Predstavljamo novog igrača. Posle duže vremena i perioda koji traje sedam osam, možda i više godina. On je bio naša želja i kao igrač Čukaričkog, ali je zbog okolnosti otišao na drugu stranu. Drago mi je da sada jeste, i on nikada nije krio da je Zvezdaš. Očekujem mnogo od njega.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter