0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Turci žele Bajkovića

Objavljeno: 02.07.13 u 10:38
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

POuzdani čuvar mreže Crvene zvezde Boban Bajković na Marakani je već celu deceniju i posle dobrih sezona u Srbiji, pojavilo se nekoliko zainteresovanih klubova iz turske Super Lige.

Ovog Cetinjanina bi u svojim redovima pre svih želeli da vide Bursa, Eskišehir i Konja. Svakako najpovoljnija destinacija za Bajkovića bila bi Bursa, koja je iza sebe imala sjajnu sezonu. U turskom prvenstvu su zauzeli četvrto mesto i ovog leta će učestvovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde takmičenje počinju od treće runde i imaju nastup u Evropi u džepu.

Eskišehir je takođe imao dobru sezonu u kojoj je zauzeo osmo mesto u prvenstvu, a u Kupu Turske došao je do polufinala.

Treća opcija za Bajkovića je Konjaspor, novi prvoligaš. Konja je na herojski način ušla u elitno društvo tako što je u drugoj ligi zauzela poslednje, šesto mesto za baraž, pogotkom sa penala sedam minuta pre kraja u poslednjem kolu.

Zatim je ovaj klub, takođe iz centralne Anadolije, u prvom dvomeču baraža bio bolji od Budžaspora za gol u gostima, da bi u finalu pobedio Manisuspor sa 2-0 i tako obezbedio učešće u najjačem turskom takmičenju. Konja je prethodno pregovarala sa dosadašnjim prvim golmanom Partizana Vladimirom Stojkovićem, ali do dogovora nije došlo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter