0
Fudbal

Sad i Nemci zovu Krasića

Objavljeno: 02.07.13 u 14:42

Milos-Krasic-Fenerbahce

Miloša Krasića su ovog leta iz Fenerbahčea selili u gotovo sve jače evropske lige pa je tako na red došla i Bundesliga tačnije Verder.

Kako prenosi „Skaj Sport“ nekadašnjeg srpskog reprezentativca u svojim redovima vrlo rado bi video klub iz Bremena u kojem već nastupa nekoliko naših internacionalaca (Aleksandar Ignjovski i braća Stevanović), kao i Marko Arnautović (Srbin sa austrijskim pasošem) pa bi moglo da se kaže je taj klun kao stvoren za igrače sa ovih prostora.

Prethodnih nedelja se govorkalo da je Krasić najbliži selidbi u Sanderlend, međutim kako u poslednje vreme ne igra u reprezentaciji Srbije teško da bi mogao da dobije radnu dozvolu pa je ta priča skrajnuta u drugi plan, dok je u prvom planu  bila Sevilja koja je navodno već spremila novac za njega. Takođe kao zainteresovani klubovi spominjali su se Napoli i Torino.

U ruskim medijima se pojavila informacija da bi Krasić možda mogao da se vrati u Moskvu, ali ne u CSKA iz kojeg je otišao u Juventus već u Spartak koji u njemu vidi rešenje na krilnoj poziciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter