0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Poraz Zvezde od Ilišiveca

Objavljeno: 02.07.13 u 20:14
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su prvi poraz na pripremama za predstojeću sezonu u Sloveniji. Ukrajinski Iličivec je slavio rezultatom 2:0.

Bila je ovo najslabija partija crveno-belih na pripremama. Meč je odlučen u samo dva minuta posle dve greške izabranika Slaviše Stojanovića. Prvo su poveli u 52. minutu preko Mišnova, da bi minut kasnije sa bele tačke precizan bio Targamadze. Jedanaesterac je skrivio Marko Vešović koji je igrao rukom u kaznenom prostoru. Veliki peh zadesio je crveno-bele u 24. minutu kada je zbog povrede teren morao da napusti novajlija Đorđe Rakić.

Ovo je bila poslednja provera Crvene zvezde u Sloveniji, a ekipa će se vratiti za Beograd u kasnim večernjim satima. Uslediće kratak odmor, a potom će crveno-beli krenuti put Švajcarske gde će učestvovati na turniru.

Dakle, Crvena zvezda je na pripremama u Sloveniji odigrala tri meča. Ostvarila je dve pobede i jedan poraz, a mnogi mladi fudbaleri dobili su priliku da se dokažu pred novim šefom stručnog štaba Slavišom Stojanovićem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter