0
Domaći fudbal

Luka srušio Petrolul

Objavljeno: 30.06.13 u 19:51

luka-ninkovic

Fudbaleri Partizana zabeležili su prvu pobedu na pripremama u Sloveniji pošto su u svom drugom kontrolnom meču, odigranom u Ptuju, bili bolji od rumunskog Petrolula savladavši ga sa 1:0 golom Luke u prvom poluvremenu.

Odlično su u prvom poluvremenu odigrali izabraninici Vuka Rašovića, koji su dominirali svih 45 minuta, odigrali presing sve vreme i pleli akcije pred golom Rumuna. Igrači Petrolula su samo jednom uputili udarac prema golu Petrovića, a na suprotnoj strani bilo je sijaset poluprilika, udaraca i nagoveštaja dobrih i osmišljenih akcija od kojih je jednu u gol pretvorio Luka u 36. minutu. Ilić je dodao loptu svom kolegu iz veznog reda koji je izbio sam ispred protivničkog golmana pa mu nije bilo teško da ga savlada.

Nastavio je Partizan da napada i u drugom poluvremenu, ali su prilike redom propuštali Jojić, Ninković i Mitrović. Upravo zbog ovog poslednjeg nabrojanog izbio je incident u 83. minutu pošto ga je nagazio jedan igrač rumunskog tima nakon čega je došlo do koškanja igrača obe ekipe. Ipak, sve je prošlo bez isključenja, pa čak i bez žutih kartona. Rumuni su čak i nakon poslednjeg sudijskog zvižduka tražili fizički obračun, ali su fudbaleri Partizana bili pametniji i nisu želeli da ulaze u sukob.

Partizan je igrao u sledećem sastavu: Ni. Petrović (od 45′ Lukač), Aksentijević, Volkov (od 90′ Pantić), Ostojić, Ivanov (od 70′ Stanković), S. Marković (od 90′ Ne. Petrović), S. Ilić (od 70′ Brašanac), Luka (od 74′ Babić), Ninković (od 64′ S. Šćepović), Jojić (od 80′ Trujić), Kojić (od 59′ Mitrović).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter