0
Domaći fudbal

FK Crvena zvezda traži pomoć države

Objavljeno: 27.06.13 u 17:38

zvezda

Nekadašnji velikan evropskog i svetskog fubdala beogradska Crvena zvezda obratila se ministarki sporta Alisi Marić za pomoć u prevazilaženju teške finansijske situacije u kojoj se klub nalazi.

Crveno – beli su se u formi otvorenog pisma obratili ministarki, iznoseći niz činjenica zbog čega bi klubu sa Marakane država trebalo da pomogne.

Tako se pored podsećanja na evropsku i svetsku titulu navodi i broj osvojenih šampionata i nacinalnih kupova, te se zaključuje da je „FK Crvena zvezda, bez sumnje nosilac Sportskog društva Crvena zvezda, a samim ti i noseći klub celokupnog srpskog sporta“.

Ističe se takođe i da samo sa jakim fudbalskim klubom i ostale sekcije Sportskog društva mogu normalno da funkcionišu a navodi se primer katastrofalne situacije u kojoj se nalazi rukometni klub.

Crveno – beli kao vrlo važno navode, da su se sve do sada izbegavali da traže aktivnu pomoć države ali da su se na ovaj potez odlučili tek nakon što su drugi klubovi javno zatražili pomoć države.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter