0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Danilović: Možemo da stavimo ključ u bravu

Objavljeno: 26.06.13 u 14:38
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Predsednik Partizana Predrag Danilović na današnjoj konferenciji za medije je između ostalog rekao da je klub u ogromnim finansijskim problemima i da bi sledeće sezone mogao da ne igra kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni.

„Situacija u ovom trenutku je takva da mogu da stavim ključ u bravu i zatvorim Partizan. Znam da će mnogima biti drago što to čuju, ali mi uprkos svemu nismo bili državni projekat i nemamo novca. U ovom trenutku nismo u stanju da igramo ni domaću, ni regionalnu, a kamoli Evroligu“ – rekao je Danilović, a nejgove reči prenosi Žurnal.

Dug prema igračima iznosi oko milion i po evra, dok je dug prema državi na ime poreza oko pola miliona evra glavnice, a zajedno sa kamatama ta cifra iznosi 1,2 miliona evra.

„Političari nemaju osećaj za rezultate koje smo pravili, a svima je jasno dok oni ne klimnu glavom nema pomoći. Zato ih molim da klimnu glavom“ – poručio je Danilović.

Predsednik srpskog šampiona je otkrio i da je bilo pokušaja da se dobije pomoć od fudbalskog kluba.

„Bilo je nekoliko priča tokom sezone, ali oni nisu imali razumevanja za nas. Pomogli su nam možda jednom i to pre nekoliko godina. Oni kažu da su i oni u velikoj krizi.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter