0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

U Zvezdi ne kriju optimizam

Objavljeno: 24.06.13 u 15:41
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nekoliko minuta posle žreba koji je Crvenoj zvezdi dodelio potencijalnog rivala u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, svoje impresije izneo je i Bratislav Živković:

„Mislim da je žreb dobar. U ovom trenutku zaista ne poznajemo ni IBV sa Islanda niti Toršavn sa Farskih ostrva. U svakom slučaju ćemo se dobro pripremiti pred ove utakmice i saznati sve što je moguće o rivalima. Navijači Zvezde ne treba da strahuju iako je danas u fudbalu mnogo iznenađenja. Mislim da smo favoriti ali da moramo biti puni respekta i opreza prema svakoj ekipi. Dobro je, takođe, što prvu utakmicu igramo kod kuće. Optimista sam“ – kaže Živković.

Nenad Milijaš je u karijeri imao prilike da putuje i na Farska ostrva i na Island ali ekipe IBV-a odnosno Toršavna ne poznaje uopšte.

„Bio sam i na Islandu i na Farskim ostrvima, ali zaista ne poznajem pomenute klubove niti njihov stil igre, istoriju i slično. Sigurno je da smo favoriti protiv obe ekipe ali moramo da ih dobro upoznamo, da uradimo dobar skauting i spremni uđemo u utakmice. Zvezda ima, za sada, mladu ekipu kojoj će sigurno dobro doći neka pojačanja zbog evropskih utakmica. Ipak, mislim da navijači ne moraju da strahuju od ekipa sa Islanda i Farskih ostrva. Ne mogu da kažem ni da li je ovo dobar žreb jer nisam pratio ostale moguće rivale, ali svakako ovo nisu ekipe od kojih treba da strahujemo“ – jasan je kapiten Crvene zvezde, Nenad Milijaš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter