0
Odbojka

FOTO; Južne vesti

Čair poplavljen, odbojkaši dočekuju Nemačku u Pioniru?

Objavljeno: 24.06.13 u 18:25
FOTO; Južne vesti
FOTO; Južne vesti

Odbojkaška reprezentacija Srbije u okviru Svetske lige bi ovog vikenda, u subotu i nedelju, trebalo da odigra dva meča sa selekcijom Nemačke u Nišu u dvorani Čair.

Međutim, poplava koja je zadesila Zetsku ulicu u Nišu ostavila je posledice i u samoj dvorani Čair, pa je zbog toga neizvesno gde će naši odbojkaši ugostiti Nemce.

Voda je prekrila dve trećine parketa, ušla je u svlačionice i kancelarije i potopila je nekoliko hodnika.

„Šteta na parketu je velika, on je praktično neupotrebljiv. Ispod parketa je još jedan centimetar vode, a prema preporuci gradonačelnika i većnika za sport uključena je kompletna ventilacija. Čeka se saniranje štete, a šta će biti, da li će se menjati kompletan parket ili da se hobluje, vreme će pokazati“, izjavio je Dragan Perić, direktor Sportskog centra Čair za „južne vesti“.

Radove na sanaciji štete, koji od prošle noći gotovo ne staju, obišao je i gradonačelnik Niša Zoran Perišić.

„Nema problema da se zalepi, ali svaka izbočina se vidi. Treba Odbojkaški savez Srbije da odluči šta će biti“, rekao je perišić.

Kako nezvanično saznajemo, mečevi između Srbije i Nemačke ovog vikenda najverovatnije će se igrati u hali Pionir u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter