0
Domaći fudbal

Čović: Omladinci su Zvezdina budućnost

Objavljeno: 22.06.13 u 15:59

nebojsa-covic-1353206626-2311701

Potpredsednik FK Crvena zvezda održao je konferenciju za novinare na Marakani i pričao o finansijskom stanju u klubu i planovima vezanim za mlađe kategorije.

„U ponedeljak i utorak biće regulisani svi dugovi u vezi sa stanovima, a to je 14.200.000. Regulisaćemo sve stipendije i sve obaveze za isplatu prevoza, što iznosi 2.100.000. Time dovodimo na nulu obaveze prema mlađim kategorijama. Potpisali smo neke klince. To će biti smer u budućnosti, sa obavezama prema omladincima nećemo mnogo kasniti“, rekao je Čović prisutnim novinarima.

Čović je poručio da će Zvezda izmiriti svoje obaveze prema bivšim igračima, klubovima i bankama.

„Neka svi smire strasti kada je Crvena zvezda u pitanju. Rešićemo neke rate za Dimitrijevića i Vilotića, uskoro i za Pantića, a na putu smo da rešimo i problem sa Radom. Juče smo isplatili određeni deo naknada, ne manje od dve hiljade evra. Spartak iz Subotice? Obaveze izvršavamo u skladu sa sporazumom. Sloboda? Dosta smo već izmirili. Što se tiče Jagodine, tu smo manje–više pri kraju. Marfin banci dugujemo još 35 hiljada evra, nećemo da trpimo više pritisak banaka, ali zahvalni smo im na razumevanju“, istakao je Čović.

Crveno-beli su obavili razgovore sa skoro svim fudbalerima koji su podneli tužbu Arbitražnoj komisiji FSS i očekuju se rešenja koja će zadovljiti i klub i igrače.

„Razgovarali smo sa skoro svim igračima. Nije sve tako crno. Dobićete informaciju kada budemo završili. Pantiću će najverovatnije biti omogućen transfer, on želi da ide. Što se tiče dolaska Ninkovića, optimista sam. Mijailović neće otići za džabe, što se sportskog dela tiče, on ima otvorena vrata u matičnom klubu. Igrati za Zvezdu je čast, vrednost se više povećava igračima kada odlaze iz Zvezde nego iz drugih klubova. Ideja nestanka Zvezde ravna je ideji nestanka Srbije. Posle kiše uvek dođe sunce“, zaključio je Čović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter