0
Fudbal

Šou Španije, 10 golova u mreži Tahitija

Objavljeno: 20.06.13 u 23:01

Spanija

Fudbaleri Španije demonstrirali su silu nad nemoćnom reprezentacijom Tahitija na Kupu Konfederacija koji se održava u Brazilu. Svetski prvaci su slavili rezultatom 10:0 (4:0).

I pre ove utakmice svima je bilo jasno da će Španci imati lak zadatak u ovom meču. Del Boske je i pored te činjenice izveo prilično jak tim koji je odmah pokazao da će napadači vežbati svoje sposobnosti ispred gola Tahitija.

Četvorostruki strelac za ‘crvenu furiju’ bio je Fernando Tores (u 5, 33, 57. i 78.), tri gola je postigao David Vilja (u 39, 49. i 64.), David Silva se dva puta upisao u listu strelaca (u 31. i 89.), a jedan pogodak dao je Huan Mata u 66. minutu meča.

Fudbalska reprezenatcija Španije je posle nekompletnog 2. kola na prvom mestu B grupe sa 6 bodova. U drugoj utakmici ove grupe sastaju se Nigerija i Urugvaj tačno u ponoć po našem vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter