0
Američki fudbal

NFL klub zove Bekama

Objavljeno: 20.06.13 u 17:24

bekam-nfl

Dejvid Bekam je po okončanju takmičarske godineprethodne sezone, koju je proveo u Pari Sen Žermenu, saopštio da je to ujedno bila i njegova poslednja sezona kao profesionalnog igrača fudbala odnosno da odlazi u penziju.

Međutim, američki mediji tvrde da je bivši fudbaler Los Anđeles Galaksija dobio ponudu neimenovanog kluba koji se takmiči u NFL ligi da sledeće sezone bude deo njihove ekipe. Jasno je da ukoliko prihvati ponudu Bekam u timu američkog fudbala može da igra samo na jednoj poziciji, a to je pozicija kikera (šutera).

Verujemo da većina zaljubljenika u ovaj sport, koji se samo na prvi pogled čini grubim, sa nestrpljenjem očekuje Bekamov odgovor u andi da će biti pozitivan i da će ga sledeće sezone gledati na stadionima širom Amerike.

Takođe je jasno da se ovde pre svega radi o marketinškom triku, pošto bi eventualni Bekamovom pristanak doneo dodatnu medijsku pažnju tom klubu i eventualno privukao nove sponzore.

Dok je boravio u Americi Bekam se u svrhu snimanja reklame za Adidas pojavio na jednom treningu Nju Orleans Sejntsa na kojem mu je nekoliko saveta dao raning bek (trkač) te ekipe Redži Buš. Pogledajte kako je to izgledalo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter