0
TimeOut

Fergijev prvi protokol na aukciji

Objavljeno: 17.06.13 u 17:16

_56461816_fergie-post-match-iv-still

Protokol na kojem je ispisan sastav Mančester Junajteda na debitantskoj utakmici menadžera Aleksa Fergusona naći će se uskoro na aukciji, a očekuje se da bude prodat po ceni ne manjoj od 2.400 evra.

Radi se o listu papira na kojem je najtrofejniji britanski fudbalski menadžer rukom ispisao imena 11 igrača koja su istrčala na teren 8. novembra 1986. godine protiv Oksforda.

Oksford je na toj utakmici slavio sa 2:0, a na aukciju će ga izneti jedan navijač tog tima koji je papir dobio od bivšeg igrača Pitera-Roudsa Brauna.

Ferguson je na toj utakmici na teren poslao Krisa Tarnera, Majka Daksberija, Artura Albistona, Kevina Morana, Pola Mekgrata, Grejema Hodža, Klejtona Blekmora, Remija Mozesa, Frenka Stepltona, Pitera Devenporta i Pitera Barnsa.

Aukcija će se održati 22. juna, a organizuje je aukcijska kuća „Henri Oldridž i sinovi“ u mestu Divajzes na jugu Engleske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter