0
Fudbal

Pirlo Italiji doneo prednost, Baloteli pobedu

Objavljeno: 16.06.13 u 22:54

baloteli-italija-meksiko

Fudbalska reprezentacija Italije savladala je selekciju Meskika sa 2:1 (1:1) u drugom meču 1. kola grupe A Kupa Konfederacija, koji je odigran pred prepunom obnovljenom Marakanom u Rio de Žaneiru.

„Azure“ je prelepim golom iz slobodnog udarca u vođstvo doveo iskusni Andrea Pirlu, koji je pre ovog meča izjavio da je veoma srećan što će svoj 100. meč u reprezentativnom dresu odigrati upravo na velikoj Marakani.

Međutim, nije dugo trajalo vođstvo Italije, svega sedam minuta, pošto je u 34. Ćićarito Ernandez sigurno izveo penal koji je dosuđen nakon prekršaja Barzaljija nad Đovanijem Dos Santosom.

I kada se polako drugo poluvreme bližilo kraju u 78. minutu na scenu je stupio Mario Baloteli koji se odlično snašao u šesnaestercu protivnika, izdržao na leđima jednog igrača i rutinski savladao golmana Koronu čime je doneo pobedu svojoj reprezentaciji.

Meksiko naredni meč igra u Fortalezi u sredu 19. juna protiv Brazila, dok će se Italija dan kasnije sastati sa Japanom u Resifeu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter