0
Evropske lige

Ljajić: Hvala Mihajloviću i Partizanu

Objavljeno: 16.06.13 u 11:51

Ljajic

Srpski fudbaler Adem Ljajić zahvalio se u intervju koji je dao RTV Novi Pazar selektoru reprezentacije Srbije Siniši Mihajloviću i Partizanu zbog njihovog velikog doprinosa razvoju njegove karijere.

Selektor Mihajlović je odlučio da ne poziva u reprezentaciju igrače koji ne žele da pevaju himnu svoje zemlje među kojima je i Ljajić koji je izjavio da je Mihajlović veoma zaslužan za razvoj njegove karijere.

„Sa njim imam veoma korektan odnos i to znaju svi. Nikad nismo imali nesuglasice. Mogu slobodno da kažem da je Mihajlović veoma zaslužan za razvoj moje karijere, na čemu bih mu se mnogo zahvalio“, poručio je Ljajić.

Njihova saradnja trajala je i pre dolaska Mihajlovića na mesto trenera „orlova“, još dok je bio prvi strateg Fiorentine za koju Ljajić igra.

„Kada je on bio trener ja sam odigrao oko 30 mečeva za Fiorentinu. To što se desilo u reprezentaciji se desilo. On je čovek koji kad kaže nešto ne menja, a i ja sam takav“, dodao je Ljajić.

Ljajić ne zaboravlja ni klub u kojem je najviše napredovao i u kom je odigrao prvi profesionalni meč.

„Partizan nikada neću zaboraviti i ne postoji prava reč da se dovoljno zahvalim tom klubu. Kao što se kaže: ‘Za druge se navija, Partizan se voli’. Partizan je u mom srcu i uvek će biti. Sve što sam prošao dugujem Partizanu. Trener Dušan Trbojević nam nije davao velike zadatke, samo je od nas tražio da ispoljimo talenat. Žao mi je što neki iz moje generacije nisu uspeli da naprave nešto, samo Marko Šćepović i ja, ali ne bismo ni mi uspeli da nije bilo tih momaka „, zaključio je Ljajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter