1
Domaći fudbal

Vojvodina predstavila Nikolića

Objavljeno: 14.06.13 u 14:46

marko-nikolic-vojvodina

Pred velikim brojem predstavnika medija u Fudbalskom centru „Vujadin Boškov“ zvanično je predstavljen novi šef stručnog štaba Vojvodine, gospodin Marko Nikolić.

Sportski direktor Vojvodine Saša Drakulić u kratkom obraćanju medijima  predstavio je novog trenera, njegovu dosadašnju karijeru i izrazio nadu i optimizam u pogledu budućih rezultata kluba.

Doskorašnji trener Rada je u svom dobro poznatom elokventnom stilu govorio o planovima vezanim za narednu sezonu. Nikolić je bio kristalno jasan u pogledu svojih ličnih ambicija i ambicija Vojvodine u predstojećem periodu.

Mladi stručnjak preuzeo je obavezu da Vojvodina, kako je sam podvukao, u godini retkog jubileja bude bolja nego ikada. U toj misiji neće biti kompromisa i popusta za bilo koga jer „crveno-beli“ imaju visoke takmičarske zahteve na tri fronta. Posebno je naglasio da mu je iznenadna tragična smrt Ratka Butorovića motiv i obaveza  više da ispuni sve ono što je od njega tražio pokojni predsednik kluba.

Pripreme FK „Vojvodina“ počinju u ponedeljak 17. Juna, a do tada se prema rečima novog šefa struke očekuju i neka pojačanja koja bi trebalo da zaokruže njegovu viziju  u pogledu tima. O imenima i pozicijama na kojima bi Voša trebala da se pojača nije se izjašnjavao, uz obećanje da će informacije oko toga biti dostupne javnosti u toku narednih par dana.

0
0

1 Komentara

  1. Sa srecom neka je novi pocetak, iako ce sve biti mnogo teze bez Bate, Vosa je jedna jedina, i nema kukanja, nego glavu gore i pun gas!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter