0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Sevilja spremila pare za Krasića

Objavljeno: 14.06.13 u 11:56
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Miloš Krasić se po svoj prilici neće vratiti u Italiju i pored interesovanja Napolija i Torina, niti će se preseliti u Englesku uprkos interesovanju Sanderlenda, već će najverovatnije karijeru nastaviti u Španiji pošto je Sevilja odlučila da pošalje zvaničnu ponudu Fenerbahčeu za srpskog internacionalca.

Kasa španskog kluba napunjena je do vrha nakon što je Hesus Navas prodat Manečster Sitiju pa je uprava odlučila da deo zarade potroši na dovođenje novih igrača, a prvi na spisku je upravo Krasić. Istina Andalužani nisu ponudili sedam miliona evra koliko Fener traži za Srbina već samo 4,5 miliona, ali je gotovo izvesno da će Turci ovaj predlog prihvatiti.

Naime, kako Krasić u klubu iz Istanbula ima godišnju platu od 2,3 miliona evra, a praktično i ne igra, isplativije im je da takvog igrača proslede u drugi klub nego da ga plaćaju da greje klupu ili sedi na tribinama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter