0
Domaći fudbal

Zvezda se priprema u Sloveniji naredne četiri godine

Objavljeno: 12.06.13 u 13:31

dzajic-terme-catez

U sredu 12. juna u medija centru stadiona Crvena zvezda potpisan je ugovor o sportsko-tehničkoj saradnji između najtrofejnijeg srpskog kluba i Termi Čatež.

Postignutom saradnjom zadovoljne su obe strane potpisnice jer će crveno-beli u naredne dve odnosno četiri godine imati maksimalne uslove tokom letnjeg, odnosno zimskog pripremnog perioda, dok će sa druge strane slovenačka kompanija uz sebe vezati jedan od najvećih sportskih brendova jugoistočne Evrope i na taj način doprineti svom daljem razvoju. Ispred Crvene zvezde, potpis na ugovor stavio je Predsednik Dragan Džajić.

„U ime fudbalskog kluba Crvena zvezda mogu da kažem da sam veoma srećan zbog ostvarene saradnje sa Termama Čatež. Svim velikim sportskim kolektivima je cilj da uz sebe okupe dobre i uspešne partnere. Mi smo kao klub u Termama Čatež prepoznali uspešan brend sa kojim ćemo nadam se uspešno sarađivati u narednom periodu. Sporazum koji smo postigli će uveren sam doprineti razvoju obe strane, Crvene zvezde u sportskom, a Termi Čatež u poslovnom smislu“ – istakao je Predsednik Crvene zvezde i zahvalio se bivšem članu Upravnog odbora Blaži Čabarkapi na pomoći prilikom ostvarivanja saradnje.

Direktor Termi Čatež Sebastjan Selan zahvalio se prvom čoveku crveno-belih na lepim rečima i dodao da najveći motiv za ostvarenu saradnju leži u povezivanju dva velika brenda kakvi su u svojim oblastima naš fudbalski klub i Terme Čatež.

„Prvenstveno bih se zahvalio domaćinima na velikom gostoprimstvu. Crvena zvezda kao i Terme Čatež su itekako priznati u svojim oblastima. Sigurni smo da će lokacija i naš trenažni centar ispuniti sve uslove za vrhunsku pripremu igrača. Pomenuću i firmu „Sport plus“ sa kojom imamo odličnu saradnju. Želim Crvenoj zvezdi da nakon priprema u Sloveniji, zabeleži što više pobeda“ – poručio je Direktor Termi Čatež.

Ispred marketinga slovenačke firme govorila je i pomoćnica marketinga Alenka Pogačar.

„Osećamo veliku čast i ponos zbog saradnje koju smo postigli sa Crvenom zvezdom. Brojni fudbalski i rukometni klubovi kao i nacionalne reprezentacije su naši redovni gosti. Sigurna sam da će se i svi iz crveno-bele porodice u Termama osećati prijatno“ – naglasila je Alenka Pogačar.

Fudbalski klub Crvena zvezda u naredne dve godine će i zimske i letnje pripreme obavljati u Sloveniji, sa mogućnošću produžetka saranje na još dve godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter