0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Savić: U ovom trenutku oscilacije su normalne

Objavljeno: 12.06.13 u 19:42
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je posle druge pobede na završnom turniru Svetske lige da su njegovi izabranici igrali nervozno i sa oscilacijama, ali da je ono što su pružili ipak bilo dovoljno da se „potopi“ domaća selekcija Rusije, prenela je agencija Tanjug.

Srpski vaterpolisti slavili su rezultatom 14:11, pa nakon jučerašnjeg trijumfa nad Kinom (13:5) vode na tabeli B grupe s maksimalnim učinkom.

„U ovom trenutku oscilacije su potpuno normalne. Stalno ponavljamo da smo u jakom treningu. Bilo je i malo nervoze, ali moram da kažem da smo u nekoliko minuta delovali baš kako bi morali da budemo na svetskom prvenstvu u Barseloni“, izjavio je Savić posle meča.

Nikola Rađen je konstatovao da je važna pobeda, ali i da je takođe važno da on i saigrači treniraju po planu, punim intezitetom.

„Poslednja četvrtina je bila čudna, ali to je sada manje bitno. Idemo dalje, i treningom i utakmicama“, poručio je Rađen.

Aleksa Šaponjić je dodao da nacionalni u ovom delu priprema „izgleda dobro“ dok je Dušan Mandić naveo da je protiv Rusije suđenje bilo „domaćinsko“.

„O tome sada ne treba da razmišljamo. Znam da nam je ‘u glavi’ Barselona, ali bih voleo da shodno tradiciji i ovde napravimo rezultat“, kazao je Mandić.

U poslednjem kolu završnog turnira u Čeljabinsku srpski vaterpolisti igraju sutra od 10 sati protiv selekcije Brazila.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter