0
Odbojka

Odbojkašice počinju pripreme za Gran pri

Objavljeno: 12.06.13 u 14:47

Terzić

Najbolje odbojkašice Srbije, počele su današnjim okupljanjem u beogradskom hotelu “M” pripreme za Gran Pri 2013. Zoran Terzić, prvi trener seniorki Srbije, na pripreme je pozvao 19 igračica.

„Očekivanja su slična kao i svake godine. Znamo svi da predhodni rezultati daju neku obavezu da moramo pre svega dobro da igramo na Gran Priju, da bi i na Evropskom prvenstvu pokazali pravo lice. Ova godina će biti mnogo teža, jer su očekivanja velika i među nama i među onima koji prate žensku odbojku. Nadam se da će devojke pre svega budu zdrave i ako bude tako, treba očekivati dobre rezultate“ – rekao je selektor Terzić.

U Beogradu će se trenirati do 24. juna kada je predviđen odlazak u Kranjsku Goru, u Sloveniju. Ženska seniorska reprezentacija Srbije igraće treći put uzastopno u Gran Priju i biće organizator F grupe II vikenda u Beogradu, od 9. do 11. avgusta, kada će ugostiti SAD, Holandiju i Alžir.

Seniorke Srbije će tokom I vikenda (2. do 4. avgust) igrati u B grupi u Santo Domingu, u Dominikanskoj Republici sa domaćinom, Portorikom i Češkom, dok će tokom III vikenda (16. do 18. avgust) igrati u N grupi u Vuhanu, u Kini, sa Kinom, Poljskom i Argentinom.

Finalni turnir će se odigrati od 28. avgusta do 1. septembra u Saporou, u Japanu, a pored domaćina igraće i pet najuspešnijih selekcija posle Interkontinentalnog dela.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter