0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Švajcarci spustili na zemlju „orliće“

Objavljeno: 08.06.13 u 19:21
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije poražena je u meču 2. kola kvalifikacionog turnira za plasman na Evropko prvenstvo od selekcije Švajcarske sa 1:0.

Jedini gol na utakmici odigranoj na stadionu Obilića na Vračaru postigao je defanzivac gostiju Armin Alešević i to u 66. minutu. Do kraja utakmice izabranici Ljubinka Drulovića su pokušavali da dođu makar do izjednačenja, ali im to nije pošlo od ruke.

Srbija je na današnjem meču igrala u sledećem sastatvu: Rajković, Golubović, Filipović, Antić, Veljković, Pavlovski, Luković, Milinković-Savić (Maksimović), Đurđević, Mitrović, Ožegović (Čavrić).

Na drugoj utakmici grupe B Slovačka i Republika Irksa su podelili bodove odigravši 2:2.

Posle dva kola vodeća je Švajcarska sa četiri boda, Srbija ima tri, Irska dva, a Slovačka jedan bod.

Naša selekcija više ne drži sudbinu u svojim rukama pošto će Švajcarci zadržati prvo mesto u grupi i tako obezbediti plasman na Evropsko prvenstvo ukoliko savlada Slovačku u poslednjem kolu, dok će „orlići“ uz trijumf protiv Irske morati da čekaju kiks današnjeg rivala.

Urakmice poslednjeg kola na programu su u utorak, 11. juna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter