0
Košarka

Foto: STARSPORT

Vujošević: Daleko smo od konačnog trijumfa

Objavljeno: 07.06.13 u 21:58
Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

Partizan je u drugom meču finala plej ofa pobedio Crvenu zvezdu i stigao na korak od nove šampionske titule. Trener Crno belih čestitao je svojim igračima na moralu i skrenuo pažnju na suđenje koje je bio kako je rekao na „granici“.

„Ne mogu posle pobede da ne kažem neke stvari. Daleko smo od konačnog trijumfa, iako sa strane ne izgleda tako, ali znam koliki strah iznutra imam, znam koliko Zvezdi znači pobeda pred našom publikom“, rekao je Vujošević.

Kada su arbitri u pitanju Vujošević je uperio prst ka Oberkneževiću.

„Ovo je bila hronika najavljene krađe od Oberkneževića. Da ovakvo suđenje nemo da se posmatra, ne vodi ničemu. On je rekao da će suditi za našeg protivnika i tako napredovati u karijeri i u pojedinim trenucima ovo je bio ragbi“, rekao je Vujošević i dodao:

„Zvezda je odigrala čvrsto, na granici kontakta, i to svih pet igrača, i kada je jednom svirano, četvorici nije. Čestitam mojim igračima što su našli snage i morala i u momentima kada nije bilo dobro nastavili da se bore. Zaslužili smo sreću, a i kad smo prišli egalu, mi kao rasterećeniji, zbog prednosti, mogli smo lakše da funkcionišemo“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter