1
Košarka

foto:starsport

Velikih 2:0 za Partizan

Objavljeno: 07.06.13 u 21:14
foto:starsport
foto:starsport

Košarkaši Partizana poveli su 2:0 u finalu plej ofa Superlige Srbije pošto su večeras kao gosti u Poniru u neizvesnoj završnici pobedili Crvenu zvezdu sa 71:69 (16:22, 17:21, 19:11, 19:15).

Crveno – beli su znatno bolje odigrali ovaj meč u odnosu na prvi u kome ih praktično nije ni bilo na parketu. Simonović je bio taj koji je predstavljao motor ekipe sa Malgo Kalemegdana, a pratio ga je već kao po običaju dobri Raško Katić.

Međutim, Zvezda je imala 13 poena prednosti u prvom poluvremenu, a crno-beli su se vratili u trećoj četvrtini, da bi potpuni preokret onda desetak sekundi pre kraja napravio Bertans koji je pogodio trojku.

Letonac je bio najefikasniji u Partizanu sa 13 poena uz 6 skokova, a 11 je postigao Bojan Bogdanović. Zvezdu su predvodili Simonović i Katić sa po 17.

Naredna utakmica u seriji koja se igra do tri pobede na programu je 10. juna, takođe u hali Pionir.

0
0

1 Komentara

  1. Poklonjena pobeda. Odlicna utakmica vecim delom, a onda pad i osetilo se da nedostaje Rakocevic, ali onaj pravi Rakocevic, spreman 100%. Mislim da posle ovoga Zvezda nema sanse za preokret u trecoj utakmici i da titula ide Partizanu. Cestitke crno-belima na pobedi.

    https://hoopsuniverse.net

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter