0
Fudbal

Kraj: Belgija – Srbija 2:1

Objavljeno: 07.06.13 u 20:55

BELGIUM SOCCER RED DEVILS BELGIUM VS SERBIA

90’+3 Reprezentacija Belgije savladala je reprezentaciju Srbije sa 2:1. Strelci za domaće bili su de Brujne i Felaini, a jedini gol za Srbiju postigao je Kolarov.

87′ GOOOOOOOOOL 2:1 Kolarov. Reprezentativac Srbije je za njega iz idelane pozicije iz slobodnog udarca savladao Kurtou.

83′ I poslednja izmena u redovima Belgije. Umseto De Brujnea ušao je Lukaku.

71′ Feleani strelac drugog gola za Belgiju napustio je igru a ušao je Dembele.

69′ Dvostruku izmenu izvršio je Mihajlović. Mitrović i Milivojević su van igre, a na terenu su Šćepović i Petrović.

66′ Rasplamsala se borba na terenu. Benteke je bio u idelanoj šansi ali se spetljao i propala je prilika za Belgiju.

65′ Nova šansa za Orlove. Kolarov je sjajno zavrnuo loptu u „šesnaest“, a Marković koji je bio sam kao duh šutirao je glavom ali pravo u Kurtou.

63′ Usledio je posle drugog gola Belgije odličan pokušaj Mitrovića, ali je golman domaćih ponovo bio na mestu. Usledila je prva izmena kofd Belgije, a umesto Miralasa ušao je Azar.

BELGIUM SOCCER RED DEVILS BELGIUM VS SERBIA

60′  GOOOOOL 2:0. Posle kornera sa leve strane Felaini je sa oko pet metara smestio glavom loptu u mrežu Stojkovića. Ostaje utisak da je Belgijanac prilikom skoka rukama odgurnuo Ivanovića ali se arbitar nije oglasio.

55′ Basta je oprobao udarac sa oko 25 metara i odlično je to učinio ali je Kurtoa odbio loptu u korner, posle koga nije bilo ozbiljnijih uzbuđenja pred golom Belgije.

48′ Prvu priliku u drugom delu utakmice imao je Benteke, ali je ovog puta Stojković dobro intervenisao.

46′ Nastavljena je utakmica u Briselu. Na poluvremenu ni jedan selektor nije se opredelio za izmene.

45’+2 Poluvreme 1:0. Imali su Orlovi više od igre u prvom poluvremenu, ali ih je jedna nesmotrenost kompletne odbrane košta primljenog gola. Ostaje žal za propuštenim šansama Ivanovića i Markovića.

34‘ Sjajnu šansu imao je Lazar Marković, nakon prodora Baste po desnoj strani. Centrirao je plavokosi fudbaler Srbije, Marković nalateo iz prve na lptu ali je jedan od belgijskih igrača uspeo sa gol linije da izbaci loptu u polje.

BELGIUM SOCCER RED DEVILS BELGIUM VS SERBIA

33′ Mitrović ošro startuje i na svu sreću prolazi samo sa žutim kartonom.

28′ Prva ozbiljnija šansa za Srbiju. Posle kornera sa desne strane Ivanović je šutirao iz prve ali je njegov pokušaj završio pored desne stative gola Belgije.

13′  GOOOOOOL 1:0 Prvu ozbiljniju priliku domaći su pretvorili u gol. Sam kao duh na drugoj stativi bio je De Brujne koji je glavom rutinski savladao Stojkovića.

de-brujne-stojkovic

11′  Ima Srbija incijativu, ali je utisak da Belgijanci svesno čekaju priliku iz kontre kako bi ugorzili gol Stojkovića.

5′ Za sada nema ozbiljnijih prilika. Srbija igra samo sa jednim špicem i to je Mitrović. Orlovi za sada stoje visoko na terenu i pokušavaju da kontrolišu loptu.

Sastavi:

Belgija: Kurtoa, Aldervireld, Van Bujten, Kompani, Vertongen, Vicel, De Brujne, Felaini, Benteke, Miralas, Čadli
Srbija: Stojković, Ivanović, Biševac, Subotić, Kolarov, Fejsa, Milivojević, Tadić, Basta, Marković, Mitrović.

Počela je utakmica Belgija – Srbija. Orlovima je neohodna pobeda kako bi zadržali teoretsku šansu za plasman na SP u Brazilu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter