in ,

Runi hoće da ostane, ali…

Vidić i Runi

Sapunica u vezi prelaska ili ostanka Vejna Runija u Mančester Junajtedu dobila je novu epizodu pošto je popularni Šrek izjavio da bi i dalje mogao da bude igrač šampiona Engleske, ali pod jednim uslovom.

„Želim da igram samo u špicu napada. Moguće je da ću kroz nekoliko godina želeti da igram i na nekoj drugoj poziciji, ali u ovom trenutku me zanima samo mesto u ofanzivi. Više puta sam bio jedini napadač u timu Mančester Junajteda i veoma sam se prijatno osećao u toj ulozi. Uostalom, želim da postignem još mnogo pogodaka, a i nalazim se u godinama kada mogu da postignem visoke domete“ – kazao je Runi.

Međutim, ova Runijeva izjava svakako neće utišati sve glasnije najave o njegovom odlasku sa Old Traforda, a kao najozbiljniji kandidati da ga dovedu u svoje redove spominju se Pari Sen Žermen i Arsenal.

Podsećamo da je Runi po okončanju sezone najavio da bi mogao da promeni sredinu, a sve zbog toga što nije u dobrim odnosima sa novim menadžerom Dejvidom MOjesom sa kojim se sporečkao još dok su obojica bili u Evertonu.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Đurić: „Nećemo Daudu, ne damo Mitrovića“

Birmingem ima predlog za Žigića