0
Fudbal

Čelsi bi da spoji Kavanija i Hulka

Objavljeno: 06.06.13 u 23:41

edinson-cavani

Čelnici Čelsija žele da naredne sezone stvore paklen napadački tandem. Edison Kavani je praktično več jednom nogom na Stamford Bridžu, a očekuje se i dolazak Hulka iz Zenita.

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis je potvrdio da je Čelsi vrlo blizu dogovora oko obeštećenja i da će Kavani najverovatnije napustiti Italiju.

„Čelsi želi Kavanija i trebalo bi da me kontaktiraju u narednih nekoliko sati kako bi se dogovorili oko transfera“, izjavio je De Laurentis.

Prvi čovek vicešampiona Italije neće mnogo žaliti za Kavanijem i već planira koga će dovesti kao zamenu sjajnom Urugvajcu.

„Biću srećan ako Kavani ostane, a ako ode, naći ću adekvatnu zamenu. Takođe, treba da dovedemo po jednog defanzivca i vezistu, zbog promene sistema koji će forsirati Rafa Benitez. Tražimo i mladog golmana da bude rezerva De Sanktisu“, zaključuje De Laurentis.

Kako stvari stoje Kavani će se ovih dana najverovatnije preseliti u prestonicu Engleske, a vrlo brzo bi mogao da mu se pridruži i centarfor Zenita Hulk.

„Ako bih rekao da ništa ne postoji, da ne pregovaram sa Čelsijem, onda bih lagao“, rekao je Hulk

Čelsi je vicešampionu Rusije ponudi za Brazilca 35 miliona funti, međutim to je za Zenit neprihvatljivo jer oni žele da povrate uloženi novac u Hulka. Prošle godine kada su ga doveli iz Porta morali su da Portugalcima isplate 50 miliona.

Ukoliko se ovi transferi ostvare u napadčkoj liniji tima Žozea Murinja bi mogla da nastane gužva. Neko bi mogao da ode, a najbliži odlasku su Fernando Tores i Demba Ba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter