0
Evropske lige

Oproštaj koji to nije

Objavljeno: 04.06.13 u 17:06

rio-ferdinand-mufc-dolazak

Bez obzira što je nedavno produžio ugovor sa Mančester Junajtedom na još godinu dana Rio Ferdinand će svoju oproštajnu utakmicu odigrati već ovog leta.

Naime, šampion Engleske je na svojoj zvaničnoj stranici objavio da će u čast svog dugogodišnjeg igrača organizovati oproštajni meč u kojem će prvi tim Mančester Junajteda 9. avgusta odigrati prijateljski meč sa Seviljom.

„biće to vrlo emotivno veče za mene. Ne mogu da verujem da je prošlo 10 godina od kada sam došao na Old Traford i srećan sam što sam ih proveo upravo u Mančester Junajtedu pošto je ovaj klub jedinstven na svetu. Imamo najbolje i najvernije navijače, nadam se da će i oni uživati u tom meču onoliko koliko ja nameravam“ – rekao je Ferdinand povodom svog oproštajnog meča.

Iskusni defanzivac je u Mančester Junajted stigao 2002. godine iz Lidsa i od tada pa do danas odigrao je 297 mečeva u dresu „crvenih đavola“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter