0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

Đilas u ime Beograda nagradio vaterpoliste Zvezde

Objavljeno: 04.06.13 u 15:41
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vaterpolisti Crvene zvezde, koji su prethodnog vikenda osvojili Ligu šampiona, bili su danas gosti gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa koji je tom prilikom saopštio da je grad doneo odluku da nagradi crveno-bele sa 10 miliona dinara, što bi u značajnoj meri moglo da pomogne ovom klubu da sačuva igrački kadar i za sledeću sezonu.

„Najiskrenije vam čestitam na velikom uspehu koji ste ostvarili u uslovima koji su daleko od idealnih, da ne kažem ispod granica zadovoljavajućih. Postali ste prvaci Srbije, potom i šampioni Evrope i ne verujem da ste još uvek svesni koliki ste uspeh postigli, ali verujem da vremenom hoćete“ – rekao je Đilas na prijemu u Skupštini grada.

Andrija Prlainović, kapiten Crvene zvezde, naglasio je da mu je posebno drago što je trofej osvojen u srpskoj prestonici.

„Svi gosti iz inostranstva koji su bili na Fajnal-foru otišli su sa rečima hvale i to je takođe, naša velika pobeda. Želja nam je da svi ostanemo na okupu i sledeće sezone, nikome se posle ovako velikog uspeha ne ide iz tima i nadam se da ćete nam pomoći da naredne godine odbranimo titule i da radimo na prosperitetu srpskog vaterpola“ – rekao je Prlainović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter