0
Fudbal

Ameri savladali Nemce na proslavi

Objavljeno: 02.06.13 u 23:09

sad-nemacka.jpeg

Sa prijateljskog meča između reprezentacija SAD i Nemačke već smo vam prikazali detalj kada je golman „pancera“ Ter Štegen primio nesvakidašnji gol, a sada sledi i izveštaj.Pred 47.359 gledalaca na stadionu Robert F. Kenedi u Vašingtonu domaća reprezentacija je potpuno neočekivano savladala goste sa 4:3 (2:0) na utakmici kojom je obeleženo 100 godina postojanja Fudbalskog saveza Amerike.

Selekcija SAD je već u 16. minutu imala dva gola prednosti pošto je tri minuta pre čuvenog autogola prvi pogodak na meču postigao Altidor. Vesterman je u 52. smanjio na 2:1, ali je Dempsi za svega četiri minuta (60. i 64.) dva puta savladao indisponiranog golmana Nemačke i tako otklonio pitanje oko pobednika. Međutim, tradicionalno uporni Germani uspeli su preko Krusea (79. minut) i Drakslera (81. minut) uspeli da se približe, ali ne i da dođe do izjednačenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter