0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Partizan bez finala LŠ

Objavljeno: 31.05.13 u 18:30
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vaterpolisti Juga prvi su finalisti Lige šampiona pošto su u polufinalu savladali Partizan sa 8:7 (2:1, 2:1, 2:3, 2:2) na bazenu SC Banjica.

Već na startu Jug je pokazao zašto je u ovaj meč ušao kao favorit. Prvi napad, prvi kontakt i odmah isključenje koje je Nikola Janović pretvorio u gol. Partizan je preko Dušana Mandića izjednačio, ali je Jug ponovo poveo golom Boškovića. Početkom drugih 8 minuta Jug udvostručuje prednost koju uspeva da održi do kraja poluvremena. Odlične odbrane golmana Sora sprečile su Dubrovčane da steknu veće vođstvo.

U nastavku susreta Partizan je zaigrao bolje i na kraju treće deonice su smanjili rezultat na samo gol zaostatka. Izabranici Vlade Vujasinovića uspeli su da izjednače rezultat na početku odlučujuće četvrtine golom Ćuka. Međutim, Jug za nešto manje od minuta ponovo dolazi do dva gola viška. Do kraja meča Partizan je preko Rackova uspeo samo da smanji prednost rivala i ostane bez finala Lige šampiona.

Strelci za Jug bili su: Janović 2, Bošković 2, Bušije, Diobud, Marković i Ivović, dok su za crno-bele golove postigli: Mandić 2, Dedović, Vico, Mitrović, Ćuk i Rackov.

U drugom polufinalu sastaju se Crvena zvezda i Barseloneta, a njihov duel na programu je od 20:15 časova na bazen SC Banjica. Finale Lige šampiona na programu je u nedelju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter