0
Domaći fudbal

Nađ dovodi zvezdaše u Partizan

Objavljeno: 31.05.13 u 12:56

Albert Nađ

Petak je dan koji svi mi jedva čekamo, jer je to kraj radne nedelje i pred nama je period odmora, ali kod Alberta Nađa je drugačija situacija. Njemu je danas prvi radni dan na funkciji sportskog direktora Partizana, a odmah je imao najteži mogući zadatak – izlazak pred novinare.

Adi je tom prilikom rekao kako će tek početi da se raspituje o ugovorima prvotimaca, kako bi znao ko ima kakvu klauzulo oko odlaska, a na pitanje da li bi doveo nekog igrača Crvene zvezde ostao je malo nedorečen, ali sasvim dovoljno konkretan.

„Zašto da ne, pa to ne bi bio prvi put. Ne pratim Crvenu zvezdu, gledam samo Partizan, ali ukoliko tamo pronađemo nekog igrača koji nam je zanimljiv, nema nijednog razloga da ga ne angažujemo“ – rekao je Nađ.

Novi direktor Partizana je definitivno potvrdio da Saša Ilić  ostaje u klubu, dok o ostalim transferima nije mnogo pričao.

„Saša ostaje i to je veliki dobitak za klub, jer svi znamo da je on živa legenda Partizana. Miljkoviću i Lazevskom su istekli ugovori i teško je očekivati da ostanu, jer su veoma kvalitetni, a slobodni, što znači da klubovi koji su finansijski jači od nas neće propustiti priliku da ih angažuju.

Za ostale igrače ne znam kakvi su im ugovori, jer nisam imao uvid u njih, ali ću sada to pogledati. Lazar Marković i Mitrović  su skrenuli pažnju na sebe, a oni imaju važeće ugovore s Partizanom, pa ćemo videti kako će se dalje odvijati.

Prelazni rok počinje tek za mesec dana, nama pripreme za dve nedelje, pa je teško ostvarivo da se do dokupljanja formira tim za narednu sezonu. Liga šampiona je veliko iskušenje za nas i potrudićemo se da ponovimo uspeh i opet zaigramo u elitnom evropskom takmičenju“ – rekao je Nađ.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter