0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Mihajlović: Neću remi, hoću pobedu

Objavljeno: 31.05.13 u 14:24
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović  tvrdi da orlovi mogu ostvariti trijufm u Belgiji. Kako to malo ko zna, ali ako Miha veruje, onda verujemo i mi. U slučaju da ne bude pogodio lako ćemo ga kritikovati. Za sada smo na njegovoj strani.

Na pomenutom susretu u Briselu 7. juna neće igrati Matija Nastasić, Filipa Đuričić i Zoran Tošić, ali ni to ne obeshrabruje Mihu.

„Imamo problem što ne možemo da računamo na trojicu igrača, čiji će se izostatank osetiti na igru, bez obzira što što verujem da će njihove zamene biti na visini zadatka.

Navijači od nas mogu da očekuju veliku borbu, ali je teško predviteti rezultat, mada ukoliko mene pitate ja ne bih prihvatio remi.

Nikada u životu nisam tako razmišljao, a mi smo takva ekipa da možemo da pobedimo svaku ekipu, ali je uslov da se svi pridržavaju onoga što se dogovorimo“ – kaže Mihajlović, koji je nešto ranije objavio i spisak igrača na koje računa za meč protiv Belgije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter