0
Košarka

Foto: STARSPORT

Partizan u finalu!

Objavljeno: 30.05.13 u 22:46
Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

Košarkaši Partizana prvi su finalisti Agroživ Superlige Srbije! Oni su i u drugom meču polufinala lako savladali Vojvodinu, ovoga puta u Novom Sadu sa 78:62 i sada čekaju rivala u finalu.

Bez ikakvih problema su crno-beli slavili protiv Vojvodine, koja je uspela da povede sa 4:0 na startu meča, ali je usledila serija od 14:0 ekipe Duška Vujoševića i sve je bilo rešeno. Partizan je sve vreme kontrolisao meč, Novosađani nisu imali šansu da se približe nijednom u toku meča.

Na ovom meču je u potpunosti dominirao Žefri Lovernj, koji je ubacio 20 poena i imao 11 skokova sa ukupnim indeksom 29. Samo još jedan igrač Partizana je dao dvocifren broj poena, a to je kapiten Vladimir Lučić koji je ubacio 11.

Kod Vojvodine se istakao Zeković sa 16 poena, a pored njega raspoloženi za igru bili su još i Kalinić i Marković koji su postigli 11, odnosno 10 poena. Treba napomenuti i kardinalan šut Boltića sa linije penala – 1/7.

U petak od 21 čas igra se drugi meč polufinala između Mega Vizure i Crvene zvezde, a ako crveno-beli trijumfuju prvi meč finala igraće se u nedelju 2. juna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter