1
Fudbal

Čelsi poslao ponudu za Kavanija, Lukaku ide u Liverpul?

Objavljeno: 28.05.13 u 19:15

Edinson-Cavani

Žoze Murinjo će uskoro postati novi menadžer Čelsija, a zna se da on želi u timu još napadača. Prvi na listi je Edison Kavani, jer je Radamel Falkao završio sve sa Monakom, a kako javljaju engleski i italijanski mediji plavci su poslali ponudu za sjajnog Urugvajca.

Murinjo insistira na dovođenju špica svetske klase, pored Kavanija želi i Gomeza, a to znači da bi Stamford Bridž mogli da napuste i Fernando Tores i Romelu Lukaku, koji je ove sezone briljirao u dresu Vest Broma.

Ipak, Murinjo će pokušati da zadrži Lukakua, ali ako dođu Kavani i Gomez Belgijanac će tražiti da ode. Priča se na Ostrvu da je liverpul zainteresovan da ga dovede i nema sumnje da bi ovo bio pun pogodak Brendana Rodžersa. Samo još da se otarasi Kerola, koji je odbio da pređe u Vest Hem i želi da se izbori za mesto u timu Liverpula… Zar mu neke stvari nisu jasne?

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter