0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Maksimović: Ostaje žal za titulom

Objavljeno: 27.05.13 u 21:42
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Navijači Crvene zvezde očekivali su od štopera Nikole Maksimovića da pokaže zašto je doveden na Marakanu. Međutim, potencijalni reprezentativac Srbije nije se najbolje snašao u crveno-belom dresu i sam nezadovoljan što Zvezdu napušta bez osvojene titule.

„Odlazim iz Zvezde nezadovoljan ostvarenim na sportskom planu. Izuzev utakmice protiv Vojvodine, u proteklih šest meseci gotovo da nisam uopšte igrao. Žao mi je što ocena mog boravka u klubu nije viša, odlazim bez titule i zbog toga mi je najžalije. Fudbaler koji nije osvojio titulu u Zvezdi, kao da nije ni igrao. Mnogo se toga oko mene izdešavalo u ovoj sezoni“, itakao je Maksimović.

Štoper Zvezde je kao mali sanjao da zaigra na Marakani.

“Obeležio me je kiks u poslednjem kolu jesenje polusezone. Napravio sam kardinalnu grešku i procenu situacije, za to nemam opravdanje, ali sigurno da to nisam učinio namerno. Video sam nešto što niko drugi u tom trenutku nije. Najviše me boli što se to desilo u Zvezdi jer ovo je moj klub, zbog kojeg sam i počeo da treniram fudbal maštajući da ću jednog dana obući crveno-beli dres”, rekao je Maksimović.

I pored svega što se dešavalo tokom njegovog boravka u Ljutice Bogdana Maksimović se nada da će se jednog dana vratiti u Zvezdu.

“Bez obzira na sva dešavanja, Marakanu ću uvek smatrati svojom kućom. Ispunio sam dečački san, igrao derbi, osvojio jedan trofej i voleo bih da se jednog dana ponovo vratim u Zvezdu i tu završim karijeru”, zaključio je Maksimović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter