0
Ostali sportovi

Definitivno bez Šešuma na Ruse i Bosance

Objavljeno: 25.05.13 u 08:52

sesum

Kao što se i pretpostavljalo rukometna reprezentacija Srbije će biti značajno oslabljena u odlučujućim utakmicama za plasman na Evropsko prvenstvo u Danskoj pošto novi selektor Ljubomir Vranješ za mečeve protiv Rusije i Bosne i Hercegovine neće moći da računa na Žarka Šešuma.

Nakon detaljnih pregleda ustanovljeno je da su Šešumu na polufinalnoj utakmici Kupa EHF uz lom potkolenice stradali ligamenti kolena. Ipak, odlučeno je da ne bude hiruške intervencije na ligamentima pa će Šešum zbog operacije potkolenice morati da pauzira oko pet meseci.

Reprezentaciju Srbije početkom juna očekuju kvalifikacioni dueli sa selekcijama Rusije i Bosne i Hercegovine u kojima će za plasman na Evropsko prvenstvo „orlovima“ najverovatnije biti potrebne obe pobede, a ukoliko im to pođe od ruke Šešum bi mogao da se pojavi na smotri najboljih evropskih selekcija pošto je ona zakazana za početak 2014. godine u Danskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter