0
Ostali sportovi

Šešum teže povređen

Objavljeno: 21.05.13 u 12:38

zarko-sesum

Srpski reprezentativac Žarko Šešum dioživeo je povredu ligamenata kolena na finalnom turniru EHF kupa, koji je na kraju pripao njegovom klubu Rajn Nekar Levenu. Tek nakon pregleda magnetnom rezonancom biće poznato koliko dugo će Šešum morati da pauzira.

„Još uvek ne znam pravu dijagnozu, ali sam već motivisan za povratak na teren“ – rekao je Šešum za Večernje novosti, iako je i sam svestan da ga čeka duga pauza.

Šešumovi saigrači su bez njega u finalu savladali Nant osvojivši tako trofej, a pobedu su posvetili srpskom reprezentativcu.

Ko god da u međuvremenu preuzme reprezentaciju Srbije gotovo je izvesno da neće moći da računa na Šešuma u odlučujućim kvalifikacionim utakmicama za plasman na Evropsko prvenstvo u kojima će se Srbija sastati sa Rusijom (12. jun) i Bosnom i Hercegovinom (16. jun), a u kojima su „orlovima“ potrebne obe pobede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter