0
Košarka

Borba za drugo mesto i prednost domaćeg terena

Objavljeno: 25.05.13 u 09:19

lopta-kos

Danas je na programu poslednje kolo ligaškog dela Agroživ Superlige Srbije, a preostalo je da se reši samo još jedna dilema. Naime, već su poznati svi učesnici plej-ofa odnosno klubovi koji će igrati sledeće sezone u ABA ligi, poznati su i polufinalni parovi, a preostalo je samo još da se razreši prednost domaćeg terena kod drugog polufinalnog para.

Trenutno drugoplasirana Crvena zvezde će sigurno zadržati tu poziciju ukoliko u Novom Sadu bez povređenog Igora Rakočevića savlada nemotivisanu Vojvodinu, dok bi u slučaju poraza i trijumfa Mega Vizure u Užicu prepustila prednost domaćeg terena Zemuncima pošto ekipa Dejana Milojevića ima bolji međusobni skor.

Bez obzira na ishod preostalih mečeva u drugom polufinalu sastaće se prvoplasirani Partizan i četvrtoplasirana Vojvodina tako da može da se kaže da su utakmice u Beogradu i Valjevu bez ikakvog rezultatskog značaja.

Parovi 14. kola:
18:00h Partizan – Radnički
18:00h Sloboda – Mega Vizura
18:00h Vojvodina – Crvena zvezda
19:30h Metalac – Konstantin

Tabela: Partizan 11/2, Crvena zvezda 10/3, Mega Vizura 9/4, Vojvodina 8/5, Radnički 7/6, Metalac 3/10, Sloboda 3/10, Konstantin 1/12

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter