0
Evropske lige

Vidić: Veoma sam zadovoljan

Objavljeno: 23.05.13 u 08:51

image
Kapiten fudbalera Mančester Junajteda Nemanja Vidić rekao je da je ponosan što igra za slavni klub sa Old Traforda, istakavši da je bila čast raditi pod vođstvom legendarnog menadžera Aleksa Fergusona.

„Crveni đavoli“ su osvojili jubilarnu 20. titulu u Premijer ligi, Ferguson se povukao sa klupe, a Vidić je, sumirajući utiske, istakao da je imao sedam sjajnih godina u dresu najtrofejnijeg engleskog kluba.

„Veoma sam zadovoljan. Mislim da smo zasluženo trijumfovali i verujem da će osvajanje titule titule mnogo značiti mlađim igračima, da osete šta znači biti najbolji u Premijer ligi. Ponosan sam što igram za ovaj klub i sa ovim igračima“, kazao je srpski internacionalac za klupski TV kanal.

Vidić je ukazao da se u Junajtedu radi kvalitetno, da vlada timski duh i da su svi igrači spremni da idu napred.

„Posebno je bilo lepo proslaviti titulu i podeliti radost sa navijačima. Oni su to zaslužili, jer nas podržavaju cele sezone. Potpuno zasluženo smo trijumfovali“, poručio je Vidić, naglašavajući da je rad pod komandom Fergusona predstavljao zadovoljstvo.

„Ferguson je sjajan čovek koji uvek brine o svojim igračima i gura ih ka uspehu. Veruje u njih i zato smo svi voleli da igramo za njega”, rekao je Vidić.

Mančester Junajted je superiorno okončao sezonu sa 11 bodova više od prošlogodišnjeg prvaka, gradskog rivala Mančester Sitija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter