0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Sa Pintu raspustio skoro ceo prvi tim

Objavljeno: 23.05.13 u 13:48
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Najava Rikarda Sa Pintua da će u meču 30. kola Jelen Superlige, u kojem Crvena zvezda gostuje Vojvodini, pružiti šansu mlađim igračima ispostavlja se kao tačna pošto je Portugalac na današnjem treningu većem delu prvotimaca dao voljno.

Od prvotimaca danas su trenirali samo Miloš Vesić, Vukan Savićević, Ognjen Ožegović, Natanijel Asamoa, Luis Garido i Stevan Reljić, dok su sa strane kratko vežbe oporavka radili Marko Vešović, Srđan Mijailović i Ognjen Mudrinski.Pored njih trebalo je da trenira i Stefan Mihajlović, ali je dobio temperaturu.

Svi ostali igrači su dobili slobodno do 17. juna kada je prozivka pred početak naredne sezone, a postavlja se pitanje koliko će se njih vratiti na Marakanu tog dana pošto je najavljena ozbiljna čistka.

„Kao što sam i sinoć rekao, želim da na delu vidim neke još mlađe igrače i neke igrače koji su potpuna budućnost Crvene zvezde i to je moj motiv u pozivanju igrača iz omladinskog pogona da treniraju sa nama i da verovatno pojedini od njih zarade minutažu na utakmici sa Vojvodinom i da šansu dobiju i oni koji su pri prvom timu, a bitno su manje igrali do sad“ – rekao je Sa Pintu okupljenim novinarima, a njegove reči prenosi Mondo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter